Mr. Marc Hof

Mr. Marc Hof

Direct contact met mij
marker
OverijsselTwente

Bent u op zoek naar begeleiding van uw echtscheiding, inclusief ouderschapsplan, alimentatieberekeningen, verdeling van de woning en de behandeling van emotionele en financiële vraagstukken? Dan kunt u bij mij terecht.

Wie ben ik?

Ik ben Marc Hof. Sinds 1997 werk ik als (kandidaat-)notaris. Ik heb sinds 2009 een eigen kantoor met circa 10 medewerkers. Het kantoor is gevestigd te Vriezenveen. Alle kennis die een mediator moet hebben, heb ik sinds 2006 via opleidingen en praktische ervaring opgedaan.

Mr. Marc Hof

Ik ben aangesloten bij

Een onpartijdige adviseur

Omdat ik zowel notaris als mediator ben, staat onpartijdigheid bovenaan mijn agenda. Ik ben immers gewend om als onpartijdige adviseur op te treden. Ik help u graag met zaken als omgangsregelingen, ouderschapsplan, de omgang met elkaar, partneralimentatie en kinderalimentatie. Maar ik help u ook met al uw vragen over onroerend goed, hypotheken en fiscale vraagstukken.

Afspraken vastleggen en nakomen

Als we samen in gesprek zijn geweest en overeenstemming hebben bereikt, dan leggen we dit notarieel vast in een convenant. Dit heeft als voordeel dat vanaf dat moment de afspraken bindend zijn en ook eventueel afgedwongen kunnen worden.

Het grote voordeel van een Maatwerkmediator is dat u bij mij terecht kunt met ál uw vragen. Zelfs als uw vraag afwijkend of zeldzaam is, zal ik deze met hulp van de zeer uiteenlopende expertise van mijn collega-mediators beantwoorden. Zo kan daadwerkelijk voor uw situatie maatwerk van hoge kwaliteit worden geleverd tegen aanvaardbare kosten.

U kunt ook bij mij terecht met gesubsidieerde rechtshulp

Ik ben ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp? Dan kunt u dus bij mij terecht. Lees hier meer over de kosten van mediation.

Kosten mediation

Voldoet u niet aan de eisen voor gesubsidieerde rechtshulp, dan moet u de kosten van mediation zelf betalen.

Ik reken voor een mediation van 3 à 4 gesprekken, inclusief de bijkomende werkzaamheden, € 1.250 inclusief BTW.

Dit tarief is exclusief:

  • de kosten voor het maken van een kinder- of partneralimentatieberekening
  • de kosten voor het inschakelen van een advocaat om het convenant in te dienen bij de rechtbank
  • griffierechten

Verwacht u dat uw mediation weinig werk met zich mee brengt? Dan kunt u ook kiezen voor mediation op basis van het door mij gehanteerde uurtarief.

Informatieve bespreking

In het eerste informatieve gesprek bespreek ik met u de procedure, kosten en voorwaarden. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Neem contact op met mij

Stuur een mail naar marchof@maatwerkmediator.nl of gebruik het onderstaand contactformulier.