Jorgos Stamou

Jorgos Stamou

Direct contact met mij
marker
Drenthe

Scheiden is méér dan alleen papierwerk of een handtekening

Al jarenlang praat ik met mensen die advies nodig hebben. Ik heb geleerd dat overzicht, rust en een deskundig oog helpen om mensen inzicht te geven en emoties te blijven beheersen. Hierdoor ontstaat de positieve wil om oplossingen dichterbij te brengen.

Wie ben ik

Mijn naam is Jorgos Stamou (1961) en in mijn adviespraktijk begeleid ik inmiddels 25 jaar mensen in lastige zaken die hen bezig houden. In deze jaren heb ik mij ontwikkeld tot MfN-gecertificeerd Mediator, Pensioen- en Hypotheekspecialist en ben ik beëdigd tot Makelaar in onroerende zaken. Samen met mijn deskundige en betrokken collega’s wil ik uw scheiding zo goed mogelijk begeleiden.

Jorgos Stamou

Ik ben aangesloten bij

Scheiden is méér dan alleen papierwerk of een handtekening

Waar wilt u beiden staan na de scheiding? En hoe gaat u om met de zorg voor de kinderen? Vindt u het belangrijk hoe de kinderen de scheiding ervaren? Dit zijn vragen die we samen willen bespreken. Samen maken we een ouderschapsplan waarin belangrijke pijlers staan voor de opvoeding van de kinderen.

Goede afspraken over financiën

Financiële zaken zijn de basis voor uw leven na de scheiding. Hoe regelt u het inkomen? Wat heeft scheiden voor gevolg voor uw pensioen? Hoe zit het met uw hypotheek? Ik help u graag om de gevolgen te bespreken en uitgebreide afspraken te maken over deze zaken.

Samen

Het is voor alle partijen beter als u binnen uw gezin samen de scheiding kunt uitwerken. Dat vraagt om een menselijke aanpak, waarbij u begrip krijgt voor elkaars standpunten en wensen. Bij mediation bieden wij de tafel om er samen over te praten.

Neem contact op met mij

Stuur een mail naar jorgosstamou@maatwerkmediator.nl of gebruik het onderstaand contactformulier.