Joma Kaal

Joma Kaal

Direct contact met mij
marker
Groningen
marker
Drenthe

Wie zaken goed afrondt, kan daarna weer opnieuw beginnen

Ik ben een op-en-top bruggenbouwer, heb daar een jarenlange ervaring in opgebouwd en doe dit werk met veel inzet en betrokkenheid. Bij mij – en daarmee de andere Maatwerkmediators – bent u in goede handen als u er zelf niet meer uit kunt komen.

Wie ben ik

Mijn naam is Joma Kaal. Ik heb Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Groningen en ben goed op de hoogte van alle juridische ontwikkelingen rond familierecht, erfrecht en (internationaal) huwelijksvermogensrecht, maar ook in het omgevingsrecht en arbeidsrecht.

Al jaren werk ik, naast mijn eigen praktijk, als mediator in een grote zorginstelling met verschillende ziekenhuizen. Ik bemiddel in zaken die spelen tussen patiënten en artsen, maar ook tussen artsen onderling in conflicten binnen maatschappen.

Joma Kaal

Ik ben aangesloten bij

Krijg begrip voor de situatie van de ander

Als geregistreerd MfN mediator bemiddel ik in conflicten waar overheid en burger, werkgever en werknemer of familieleden tegenover elkaar staan en er samen niet meer uitkomen. In de echtscheidingsmediation regel ik alles, van de omgangsregeling met de kinderen, tot de verdeling van het huis en andere geldzaken. Ook zorg ik samen met mijn Maatwerkmediator collega’s dat de scheiding formeel wordt vastgelegd.

Ook voor in het buitenland getrouwde echtparen kan ik de echtscheiding regelen.

Het is belangrijk elkaars verhaal aan te horen en zo meer begrip te krijgen voor de situatie van de ander. Dat brengt de oplossing in een conflict dichterbij.

Een nieuwe start maken

We maken allemaal in ons leven mooie en minder mooie dingen mee. Hoe u daarna verder gaat, heeft te maken met hoe u zaken afrondt. Als ervaren mediator wil ik u daarbij helpen. Zodat u daarna weer verder kunt, weer een nieuwe start kunt maken; kunt beginnen met opbouwen. Als ‘ervaringsdeskundige’ weet ik hoe belangrijk dat is, zeker bij echtscheidingszaken waar ook kinderen bij betrokken zijn. Maar het geldt ook voor andere familiezaken waar emoties altijd een grote rol spelen. Uiteindelijk maakt u zelf uw eigen goede keuzes; ik ondersteun u alleen bij het maken daarvan.

Kosten Mediation

Mijn uurtarief is € 125 (exclusief BTW). Dit is een uurtarief per gewerkt uur (en niet per persoon).

Wellicht kunt u subsidie krijgen van de Raad voor Rechtsbijstand. Dit is afhankelijk van uw inkomen. Lees hier meer over de kosten van mediation.

Neem contact op met mij

Stuur een mail naar jomakaal@maatwerkmediator.nl of gebruik het onderstaand contactformulier.