Dominique Strörmann

Dominique Strörmann

Direct contact met mij
marker
Zuid-HollandRotterdam e.o.

Praktisch oplossen en vooruitkijken naar hoe het kan worden

Als advocaat strijd ik voor de belangen van mijn cliënt. Daarbij hoef ik geen rekening te houden met de belangen van de andere partij: die heeft daar zelf al iemand voor in de arm genomen… Maar in familiezaken ontdekte ik dat dit niet de beste aanpak is. Twee mensen met ieder een eigen advocaat hoeven geen persoonlijk contact te hebben: de advocaten onderhandelen of bestrijden elkaar. Als het alleen maar om zakelijke aspecten gaat, is dat soms prima. Maar in emotioneel opzicht is het vaak alleen maar moeilijker. Zeker als er kinderen zijn, mogen de ouders hun onderlinge contact eigenlijk niet kwijtraken. Dat contact blijft immers nodig omdat u samen nog een belangrijke rol heeft als opvoeders. Als mediator zorg ik ervoor dat het contact aanwezig blijft of weer hersteld wordt en adviseer ik over de  zakelijke aspecten..

Mijn naam is Dominique Strörmann (1957). Ik vind het erg prettig om mensen te kunnen helpen bij het oplossen van hun problemen en moeilijkheden in wat meestal het belangrijkste deel van hun leven is: relaties en gezinsleven. Ik werk als advocaat en mediator in Rotterdam en ben aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland. Daar hoort ook bij dat ik mijn kennis en vaardigheden op niveau houd. Dit was ik uit de advocatuur al gewend; het is voor mij belangrijk om bij te blijven in het vakgebied. En voor cliënten is het de garantie dat ze met hun persoonlijke en complexe problemen bij een deskundige bemiddelaar komen.

Dominique Strörmann

Ik ben aangesloten bij

Van emotie naar praktische oplossing

Echtscheiding, beëindiging samenwonen, ouderschapsplannen. Graag begeleid ik u hierbij als mediator. In de mediation verschuift de nadruk van heel veel emoties en terugkijken op hoe het was, naar steeds meer praktisch oplossen en vooruitkijken naar hoe het kan worden. Dat gaat soms snel en duurt soms lang. Voor het eindresultaat maakt dat niet uit.

Kosten Mediation

Mijn uurtarief is € 150, waarover 21% BTW in rekening wordt gebracht. Dit is een uurtarief per gewerkt uur (en niet per persoon).

Wellicht kunt u subsidie krijgen van de Raad voor Rechtsbijstand. Dit is afhankelijk van uw inkomen.

Lees hier meer over de kosten van mediation.

Neem contact op met mij

Stuur een mail naar dominiquestrormann@maatwerkmediator.nl of gebruik het onderstaand contactformulier.